Website laten maken in Dongen

Website laten bouwen in Dongen?

Bij Levuno uit Dongen kunt u uw website laten maken!

Levuno Webdesign uit Dongen heeft ruim 13 jaar ervaring met webdesign. We ontwerpen mooie websites voor een betaalbare prijs. Meer bezoekers, meer conversie, meer omzet.

Website laten bouwen in Dongen met jouw huisstijl

Uw huisstijl zorgt voor herkenbaarheid van uw bedrijf bij de doelgroep. Daarom is het belangrijk om uw nieuwe website te laten bouwen met uw huisstijl en logo. Een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke lokale website laten bouwen in Dongen vraagt om kennis en ervaring. Met ruim 13 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites weten wij als geen ander hoe jouw bedrijf zich kan presenteren. Onze webdesigner overlegt jou wensen met je om een betaalbare website te maken die aan al jou wensen voldoet.

Website laten bouwen Dongen - beheer zelf je website

Levuno houdt zich bezig met het maken van jouw website in Dongen. Is je website klaar, dan kan je met het CMS (een beheersysteem) zelf inloggen en je website beheren. Niet alleen vanuit Dongen, maar waar je ook bent! Je kunt zelf onder anderen teksten, foto’s en bestanden plaatsen. Zo houdt je zelf je website up to date! Wij werken met het Open Source software WordPress, hierdoor blijf je altijd voorzien van een werkende en moderne website!

Website op maat laten bouwen

In de regio Dongen zijn vele webdesigners. Maar als het gaat om het bouwen van websites van hoge kwaliteit, die ook nog eens hoog scoren in Google, komt veel meer kijken dan alleen een layout. Wij bouwen websites die jouw doelgroep pakken en enthousiast maken!

Meer omzet genereren

Alle websites in het webdesign traject worden zoekmachine-ready opgeleverd. Dat wil zeggen dat Google en andere zoekmachines je pagina goed kunnen indexeren!

Natuurlijk wordt tijdens het traject al nagedacht over SEO (of in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie). Hiermee denken we al na over de content strategie en hoe je het beste gevonden kan worden in Google!

U heeft geen omkijken meer naar uw internetveiligheid

Bij de webhosting van Levuno is altijd inbegrepen dat wij gratis de updates van uw website uitvoeren! Wij voeren deze uit zodra ze beschikbaar worden, u betaald hier niets extra’s voor! 

U kunt alle updates die wij uitvoeren ook volgen op de onderhoud pagina!

Daarnaast zijn alle websites altijd voorzien van een SSL certificaat, hiermee kunnen bezoekers veilig uw website bezoeken, en zijn al uw e-mail adressen voorzien van een spamfilter!

Waarom je website laten maken door Levuno?

Waarom je website laten maken door Levuno?

Een persoonlijke touch is voor ons erg belangrijk, daarom maken we na een eerste gesprek pas een offerte! In dit gesprek kunnen we uw wensen in kaart brengen en kunnen wij een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Wij geloven in een project structuur waarin u ten alle tijden van gedachte mag wijzigen! Wij komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken!

Tip! In deze infographic van het blog Frankwatching kunt u lezen waarom goed nadenken over uw huisstijl zo belangrijk is. Wij helpen u graag om hierover na te denken en te realiseren!

Wat kunt u verwachten?

Gebruiksvriendelijk

Het is de bedoeling dat uw bezoekers uw website gemakkelijk kunnen bedienen, daarom denken wij al vroeg na over gebruiksvriendelijkheid.

Zelf beheren

Met ons Content Management Systeem kunt u zelf uw website beheren! U heeft geen technische kennis of ervaring nodig!

Goed vindbaar

Wij denken vanaf het begin na over de vindbaarheid van uw website! Wij bepalen samen met u de juiste content strategie om zo goed mogelijk vindbaar te worden!

Mobiel-vriendelijk

Uw website wordt geoptimaliseerd om bekeken te worden met mobiele telefoons, tablets en computers!

Veilig

Websites worden standaard beveiligd met een SSL certificaat! Dat betekend dat uw bezoekers veilig uw website kunnen bezoeken!

Altijd up-to-date

Wij updaten uw website zodra er updates beschikbaar zijn! U hoeft daar niets voor te doen en kunt de updates volgen in ons onderhoudsblog!

Neem direct contact op

Stuur mij een bericht

Of Ik kan je bellen!

Of stuur een whatsapp

Alle gegeven informatie verzonden via een beveiligde verbinding en niet gedeeld met derden. Het wordt alleen gebruikt om contact met je op te nemen.