Webdesign.

Meer uit uw website halen? Bezoekers, Leads of Conversies en dus Omzet? Wij staan voor u klaar!

Website ontwerp en ontwikkeling

Net als bij je briefpapier, flyers en visitekaartjes is het belangrijk om je website in jouw huisstijl te maken. Wij maken het onderhouden van uw website eenvoudig door het gebruik van een super modern en gemakkelijk beheersysteem, iedereen kan het dus gebruiken!

Samen met jouw bedenken we hoe je website eruit moet komen zien om tot een betaalbaar resultaat te komen! Geen gebruik van kant-en-klare templates, over de vorm van elke pagina wordt eerst goed nagedacht!

U heeft geen omkijken meer naar uw internetveiligheid

Bij de webhosting van Levuno is altijd inbegrepen dat wij gratis de updates van uw website uitvoeren! Wij voeren deze uit zodra ze beschikbaar worden, u betaald hier niets extra’s voor!

U kunt alle updates die wij uitvoeren ook volgen op de onderhoud pagina!

Daarnaast zijn alle websites altijd voorzien van een SSL certificaat, hiermee kunnen bezoekers veilig uw website bezoeken, en zijn al uw e-mail adressen voorzien van een spamfilter!

Gemakkelijk zelf je eigen website beheren!

Elke webdesign traject wordt opgeleverd met een CMS systeem, dat staat voor “Content Management Systeem”. Een ander woord voor beheersysteem.

Met ons CMS systeem kun je je nieuwe website gemakkelijk beheren, pagina’s en berichten plaatsen door middel van ons speciale sleep-en-plaats editor, hiermee sleep je gemakkelijk nieuwe plaatjes, teksten en bestanden in je pagina! Ervaring is niet nodig, iedereen kan het!

Waarom je website laten maken door Levuno?

Website op maat laten bouwen

Alle websites in het webdesign traject worden zoekmachine-ready opgeleverd. Dat wil zeggen dat Google en andere zoekmachines je pagina goed kunnen indexeren!

Natuurlijk wordt tijdens het traject al nagedacht over SEO (of in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie). Hiermee denken we al na over de content strategie en hoe je het beste gevonden kan worden in Google!

Waarom je website laten maken door Levuno?

Een persoonlijke touch is voor ons erg belangrijk, daarom maken we na een eerste gesprek pas een offerte! In dit gesprek kunnen we uw wensen in kaart brengen en kunnen wij een goede inschatting maken van de vereiste werkzaamheden.

Wij geloven in een project structuur waarin u ten alle tijden van gedachte mag wijzigen! Wij komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken!

Goed vindbaar worden?

Levuno werkt met moderne technieken waarmee wij zorgen dat jouw website hoog scoort in zoekmachines zoals Google en Bing. Door het toepassen van “search engine optimization” (oftewel: zoekmachine optimalisatie) zorgen we ervoor dat u optimaal kunt scoren in deze zoekmachines. Wil je goed scoren zonder periodiek een advertentie budget vrij te maken? Dan is SEO de oplossing!

Anderen gingen u al voor

Chris Spork
Chris Spork
@c.b.spork
Lees verder
Zeer tevreden over de service en resultaten die na heldere communicatie tot stand zijn gekomen! Dennis communiceert op een persoonlijke en minder formele wijze, maar dit doet geen seconde af aan de uitmuntende kwaliteit van zijn werk!
Henk Rutten
Henk Rutten
ruttentechniek.nl
Lees verder
Vakmanschap is meesterschap. Eerst goed geanalyseerd wat de wensen waren en voordat ik het wist was de site al online!
Peter Hage
Peter Hage
@peter-hage
Lees verder
Dennis expertise van IT is groot, indrukwekkend is dat hij dit ook nog in begrijpelijke taal uit weet te leggen aan zijn collega's. Ik zie Dennis dan ook als een aanvulling tot ons team, een persoon waar ik zonder aarzelen een uitdagende technische opdracht bij neerleg.
Jeremy Husmann
Jeremy Husmann
@jeremy-husmann
Lees verder
Dennis is een enthousiaste en zeer bekwame IT'er met een hands-on aanpak. Als het gaat om technische ondersteuning van de diverse afdelingen is Dennis een waardevolle aanwinst.
Previous
Next

Stuur mij een bericht

Of Ik kan je bellen!

Of stuur een whatsapp

Alle gegeven informatie verzonden via een beveiligde verbinding en niet gedeeld met derden. Het wordt alleen gebruikt om contact met je op te nemen.

Nog niet overtuigd?

Wij beantwoorden heel graag al uw vragen in een vrijblijvend persoonlijk gesprek!